Dungile…parca se mai poarta, nu? :)

Standard

Cine este slab isi permite dungi orizontale :)

Eu una nu imi mai permit, dar Mayra care, conform spuselor medicului pediatru, nu a luat in greutate “ca la carte” :)) isi permite. H&M again, again din Germania de la bunicu, body achizitionat insa la recomandarea si ochii matusii Cao :)

In acest moment imbracam body pentru 4-6 luni. De ce? Pentru ca e mai usor de imbracat decat unul mai mici, nu mai chinuim fata, si pentru ca avem doi Pampersi, ceea ce inseamna un curulet mai mare…de negresa asa :))

About these ads

2 responses »

  1. Mayra e minunata :) Apropo de greutate… Pe Maria am nascut-o cu 2.900, imagineaza-ti o Mayra cu aproape o jumatate de kg mai delicata. Si cu toate astea, nu am cedat ispitei de a-i da lapte praf, desi doi doctori diferiti s-au aratat cam refractari la evolutia ei ponderala. Ar fi alarmant daca ar slabi, dar daca nu ia exact ca la carte, nu stiu daca e cazul sa te ingrijorezi deocamdata. Tu e important sa mananci bine, superproteic (carne, oua, branza,smantana) si sa bei lichide. Iti recomand si un produs pe care l-am luat si eu acum o saptamana pt prima data – More Milk Plus de la Motherlove. Functioneaza, daca as fi stiut de el nu m-as mai fi stresat ca ramane copilul fara laptic :))

    Eu am reusit sa nu-i dau lapte praf deloc, insa dupa 7 luni i-am dat branzica din lapte de vaca, iar acum la u an si ceva bea cam o cana de lapte de vaca pe zi, pe langa cel de la mine :)) Curaj, nu te lasa, mami :)) Pupicei multi de tot si felicitari pentru blog :)

    • Eu beau mult ceai de anason si chimen, am luat si Galactogil la inceput (a functionat)…cat despre carne, cred ca ma fac vegetariana cand termin de alaptat pentru ca este singurul aliment pe care il mananc fortat :( nu mai pot sa vad carne in fata ochilor…asa eram si in timpul sarcinii….dar pap carne, oua, branza, iaurt, cascaval, nuci, unt etc…..dar nu gatesc nimic, s-au activat bunicii pe partea:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s